marți, mai 25

0888.888.888

1
O companie de telefonie mobila a suspendat numarul de telefon 0888.888.888 dupa ce, in decurs de 10 ani, toate persoanele carora le-a fost alocat si-au pierdut viata.

Primul a fost, directorul companiei de telefonie mobila din Bulgaria Mobitel, Vladimir Grashnov, a murit de cancer in 2001, la numai 48 de ani. Se presupune ca a fost otravit de un rival.

Cel de-al doilea posesor, seful mafiei bulgaresti, Konstantin Dimitrov, a fost impuscat in 2003, in Olanda, in timp ce isi vizita "farbrica de droguri", o afacere in valoare de 500 de milioane de lire sterline.

Numarul de telefon i-a fost atribuit apoi lui Konstantin Dishliev, un agent imobiliar implicat in tot felul de afaceri murdare, care a fost impuscat, in 2005, in fata unui restaurant indian din Sofia. Acesta se ocupa cu trafic de narcotice si a fost asasinat in timp ce astepta un transport de 130 mil de dolari din Columbia.

Sa fie simpla coincidenta?Sau...?

Dinu Gheorghe: "Nu m-am întîlnit cu George Copos, dar vorbesc cu Gigi Becali şi Nicolae Badea"

0
Eu cred ca exact acolo va ajunge pana la urma, la Rapid. E mult prea legat sentimentar. La Steaua, mi-e greu sa cred ca va risca, defapt, serios vorbind...cine ar face asta? In ultima vreme Steaua a cam ramas decat cu mirajul  si nimic mai mult. Pe cand Dinamo, ei se pregatesc linistiti de Champions League. In fiecare an o fac si iar o fac si iar o vor mai face si iar...

Pariul Zilei

1
Astazi ne gasim in cea de a treia zi a turneului de grand-slam de la Roland Garros.Turneu dotat cu premii in valoare de 7,5 mil de euro. De obicei in acesta faza incipienta a turneului exista numeroase "surprize"si din aceasta cauza pariatul pe favoriti nu e intotdeauna cea mai buna alegere. Asadar o sa am o prima predictie destul de indrazneata:

L.Hewitt - J.Chardy    2    cota  2.1 (bwin)       

  sau

L.Hewitt - J.Chardy   in  5 seturi  cota  2.7 (publicbet)     


Lleyton Hewitt nu mai sperie pe nimeni la cei 29 de ani ai sai. E mult prea departe de jucatorul care acum 5 ani se gasea pe locul 5 in clasamentul ATP. Mai mult decat atat zgura nu e tocmai suprafata lui preferata. 

De partea cealalta Jeremy Chardy, e un jucator destul de inconstant. Uneori reuseste sa faca niste meciuri extraordinare invingand jucatori precum F.Verdasco, iar alteori nu se regaseste si pierde cu jucatori clasati mult sub el. Astazi insa cred ca el e cel care va avea castig de cauza pentru ca pe langa forma aparent mai buna decat cea a lui Hewitt, are inca un atuu foarte important: publicul e de partea sa, el fiind francez.



Bine ati venit, bine v-am gasit!

6
Nu imi place sa scriu! Niciodata nu mi-a placut! Ba mai mult, in clasa I, uram sa fac asta! Si totusi mi-am facut blog. Motivul? E la moda, iar mie mi-e teama ca o sa imbatranesc inainte de vreme.

Cand eram mic ma visam fotbalist(aveam toate sansele), apoi tenisul era viata mea, am plecat la facultate si... si am ajuns inginer somer :). Nu-i nimic, toate la timpul lor.

Lumea ma considera "fitos", "ingamfat" si "arogant" :). Ei bine...NU SUNT! Va dau cuvantul meu!:)

Imi place sa glumesc. Mai tot timpul. Uneori nu-mi iese si par nesimtit, dar par si atat, nimic mai mult :P.

Acum, vreau si eu sa scriu si sa vorbesc multe si despre multe, impreuna cu voi sau fara voi, dar mai bine cu voi :). Stiri din sport(Liga lu' Mitica, etc.), Frumoasa si fascinanta Romanie, lumea asta, momentele mele(nu ca v-ar interesa pe voi, dar e blogul meu si fac ce vreau:) ) si nu in ultimul rand o sa incerc cat pot de des sa imi dau cu parerea despre una, doua, trei, maxim patru predictii cu evenimente pentru pariuri( e un fetis al meu...nu ca as fi castigat prea mult, balanta e undeva la -0, dar...). Atat! :)

V-am pupat!


PS: Daca o sa vreti sa ma injurati vreodata, faceti-o in gand:), eu asa o sa fac. Promit:)