joi, mai 27

Horror 50 Cent !

0
A slabit 30 de kg pentru a juca in filmul a carui si coproducator este: "The things fall apart". Se pare ca va avea rolul unui jucator de fotbal blonav de cancer. Iata cum arata acum:

Tornada in Transilvania

0
Se pare ca tornadele incep sa isi faca aparitia si pe la noi. S-a intamplat in comuna Silivasul de Campie, judetul Bistrita. Se pare ca i-a zdruncinat putin pe oameni. Atat psihic cat si material.



The butterfly effect

3
"Un fluture batand din aripi undeva in Europa, poate provoca o tornada in Texas" ( Teoria Haosului ).

Haosul defapt nu e haos, e ceva, sa-l numim "un sistem", atat de complex incat nu poate fi inteles si imposibil de controlat. Ii cunoastem intrarile, dar nu ii putem prezice niciodata cu exactitate iesirile.

Si acum partea frumoasa :)...ti se pare cumva ca viata ar fi altceva decat un astfel de sistem? Iei mereu decizii, unele mai mult, altele mai putin importante, si nu poti decat sa speri ca ai facut ceea ce trebuia. Fiecare alegere isi pune amprenta asupra liniei vietii tale, iar un lucru e cert: aceasta nu va fi niciodata dreapta. Ai tot dreptul sa speri la o "viata ideala", dar nu te amagi, ea nu exista si nici nu va exista vreodata.

Oricat de mult iti place viata ta, la un moment dat poti fii sigur ca i-ai nenorocito cuiva. Iar daca acum esti trist si plangi gandeste asa: intr-o alta lume cu siguranta esti fericit si razi. Asa ca nu iti mai pune niciodata intrebari care incep cu "daca", pentru ca TU nu le vei afla niciodata raspunsul. Si daca totusi o s-o faci, mai gandeste-te o data.

PS: Va propun filmul "The Butterfly Effect" (2004) in cazul in care nu l-ati vazut, dar si asa...

O melodie care-mi place :)

0
Jason Marz - Kicking with you