miercuri, mai 26

Google TV

0
Se pare ca astia de la Google chiar si-au propus sa puna stapanire pe intreaga noastra viata :). In curand o sa dam de ei si in televizor. Se pare ca marii dezvoltatori de hardware vor construi sisteme compacte dotate cu procesoare Atom sau mai puternice, IR,  bluetooth, wireless si ethernet. Sistemele vor fi conectate la Full HD TV si iata dam de Goagal. Asadar, sa zicem ca vrem sa vedem un anumit meci de fotbal, dam un search si o sa ajungem direct la tinta. Si desigur pe langa telecomanda nu vor lipsi nici mouseul si nici tastatura, astfel sa putem intra pe mess, pe hi5, pe facebook :) etc. stand mult mai comod in fotoliu :).

Cat de pitzipoanca e prietena ta?

0
Acceseaza linkul de mai jos si vezi un top al pitzipoancelor din Romania si desigur testeaza-ti prietena...Bafta! :)

http://www.showbiz.ro/quiz-pitzi

“Fetele de azi sunt distruse, se prostitueaza pe un suc!"

0
“Mi-e rusine ca m-am nascut femeie. Pe vremea mea femeile erau 'smechere'. Ori isi faceau banii singure, ori daca alegeau sa stea langa un mitocan, plecau de langa el cu avere."

Sunt vorbele renumitei impresare de fotbalisti Ana - Maria Prodan. Dreptate nu poti sa nu ii dai (despre unele), dar sincer nu cred ca e persoana cea mai potrivita care sa vorbeasca despre asemenea lucruri.:)

Sabau si-a dat demisia!

0
Sabau si-a dat astazi demisia de la Poli Timisoara. Lui Iancu ii pare rau! :))...Maine semneaza fostul antrenor al Clujului Trombetta. Sa fim seriosi...

Alexandra Dulgheru

0
Sincer, am o parere proasta despre noi romanii. Avem o mentalitate idioata, tot timpul ne multumim cu putin. Asta se intampla de ani buni la noi in sport. Ajunge vreun sportiv printr-o faza mai avansata a unei competitii si gata, se multumeste cu atat! Nu ii trece nici macar vreo secunda prin cap ca ar putea chiar castiga nenorocita aia de competitie. Nu vorbim despre valoare, din aia avem destula, adevaratele noastre problemele vin de la cap :). Da, Oltchimul a ajuns in finala! Bravo lor! Dar atat? Ne amagim cu asta?

Dar surpriza! Avem o romanca care nu e romanca. Alexandra Dulgheru, va ajunge mare!

Hotelul Apocalipsei

0
Se pare ca un american a inceput deja sa se pregateasca pentru anul 2012. In plina criza financiara el construieste un bunker de 10 milioane de dolari undeva in desert langa Las Vegas :). In total exista 200 de locuri, iar valoarea unuia este de 50 000 bucks. Asa ca strangeti bani, nu mai pierdeti timpul! :)



Tramvaie ciocnite in Timisoara

0


A uitat sa schimbe macazul. 15 oameni raniti.

Pariul zilei

0
Finala Cupei Romaniei: CFR Cluj - FC Vaslui.

CFR sunt campionii Romaniei. Nu au jucat neaparat cel mai bun fotbal, dar cu siguranta au fost mai putin morali si mai mult abili. O victorie in seara aceasta, inseama cel de-al doilea event in trei ani de zile. Impresionant! Dar nu e chiar asa...Sunt euforici si se gandesc doar la Champions League, iar asta ii va face sa isi piarda concentrarea.

De partea cealalta Vasluiul isi joaca ultima carte pentru a salva un retur ratat, asta desigur daca ne raportam la investitiile care s-au facut acolo. Parerea mea e ca moldovenii vor da totul pe teren...Porumboiu e un om cu "inima" mare:). Si sa nu uitam de Wesley, care dupa Bogdan Stancu desigur:), e cel mai bun din Liga lu' Mitica.

Asadar si prin urmare ii vad pe vaslueni victoriosi. Daca nu la finalul celor 90 de min, dupa prelungiri sigur:).

Cote (publicbet):  3.05   victorie la sfarsitul celor 90 de minute.
                           2.10   pentru catigarea cupei.

Sa fie cu noroc! Noapte buna:)

2010 - Cel mai calduros din istorie!

0
Joi se asteapta a fii cea mai calda zi de pana acum 35 C la umbra!!! Se apropie 2012! :)

Andone la Dinamo !

2
Se pare ca Andone revine la Dinamo (conform Prosport)! Nimic deosebit. Ce ma uimeste insa, sunt tratativele care se spune ar exista intre Dinamo si Poli Timisoara pentru achizitionarea portarului echipei timisorene Pantilimon. Aceasta ar fi cea de-a doua palma data timisorenilor de C. Borcea! Asadar o data in plus se pare ca totul se ruduce doar la bani si nimic mai mult!