duminică, iunie 6

Livin' la vida loca :)

3
De-o vreme buna incoace e plin netul de "POJICI" si "POZIKI" cu fetiTZe de toate varstele "MUMOASE" si "MOOMOASE" care se indoaie si se stramba de zici ca-s posedate.

Isi TZuguie "BUJICILE" pline de "RUJIC" roz(evident) "JI" se pun pe tras la priviri bronzate(aproape arse) si ucigatoare blitzului. Verifica "POJICA1". Nu-i buna! Alta! "POJICA2" : "NAJPA", nasul cam mare. "POJICA3": hmmm, mai mult decolteu. Ajunge la "POJICA 69" - preferata ei(doar ea stie de ce) : pfuuu ce "INGERASH"! Senzualitate nu gluma! Repede, repede deschide hi cinci(gata logat), face un upload si arunca acolo un comentariu plin de inteles, asa, ca pentru neuronu' ei chinuit.

Acum "AJTEAPTA" sa apara un baieTZel "MUMOS FOC" sa-i intaorca "POOPA" sau "POOPICUL" ce o fi el. Hopa! Primul "comment" : "Jmecherash de Poplaca says:  cea mai MUMOOASA!!! TE POOPIK DOOLCE!". Si inca 100, toate la fel :). Bine, acuma inevitabil se mai trezeste cate unu' ce zice "Ce te-as ....", dar asta e deja istorie:).

Fata noastra(toata transpirata),  se simte implinita si pleaca "LINIJTITA" la "SOMNIK de INGERASH ROZ". Si maine e o zi! :)

Love, love, love :)

0
Iata ce simte un jucator precum Raul atunci cand intra pe teren! :) Asta da pasiune! :)

Eminem - Not afraid

0

Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro